Săptămâna aceasta

Am fost cam păcătoși și ne a dat duminică ploaie, dar mai băgăm o fisă săptămâna viitoare. Vă mai invitam de duminica asta pentru prima noastră petrecere, o petrecere după blocuri funk soul disco, în curtea Palatului universul de la 12 la 22 cu Andrei din That Couch Funk Collective și Nicecream.FM. Să-ți dea Duminica sănătate! Înscrieți-vă pe eveniment aici.
Andrei și ne a pregătit​ o selecție de zece piese ca să ne pun în ambianța de duminică chiar acum, găsiți articolul aici.

Înainte de petrecerea duminici, o săptămână beton va așteaptă, începând luni cu Pop-up Madam Mitza la RE:Modelier, hai să vă găsiți niște șosete blăni. Miercuri aveți alegerea între teatru la Bulandra cu Pescărușul, și muzica cu concertul trupei romanesca Fine It's Pink la Food Hood. Uitați-vă clipul aici. O ziua de Joi cât mai cultural cu un vernisaj la Kube Musette pe Calea Victoriei, expoziția Face Beyond Ideas la Mezanin în Palatul Universul, și începutul festivalului Next International Film Festival. Stați liniștiți! Ați nevoie de ceva de băut după ziua muncii? Fugiți de la Mezanin direct la Apollo 111 care își celebrează deschiderea terasei. Vineri seara lucruri se întâmplă în grădina sticlarilor frumoasă, cu concertul Taraf de Caliu de la VRTW Artists. Am spus o săptămână beton, în specific în weekendul cu inceputul a lui Beton Street Art Festival cu concretul trupei Golan prin altele sâmbătă. Bonus: ca să terminați seara mai liniștiți, duceți-vă la Green Hours Jazz Cafe, care invită trupa italienă Walkin' Jazz Quartet. În fine duminică, va așteptăm la Palatul... Din partea străinului agramat, o săptămână veselă tuturor.

Zece la Rece